ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ


Η αποστολή των παραγγελιών είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα και συμπεριλαμβάνει έξοδα συσκευασίας και διαχείρισης. Όλες οι αποστολές (συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχετε επιλέξει να αποπληρώσετε μέσω αντικαταβολής) διευθετούνται μέσω των ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ). Σε ενδεχόμενη απουσία σας, ο διανομέας αφήνει στο χώρο σας γραπτή ειδοποίηση. Θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο σημείωμα για να ορίσετε νέα ημερομηνία και ώρα παράδοσης ή να παραλάβετε αυτοπροσώπως το δέμα από το αρμόδιο κατάστημα.

Συνολική Αποστολή Παραγγελίας: Η αποστολή της παραγγελίας εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Για παράδειγμα: Λαμβάνουμε μία παραγγελία με τρεις διαφορετικούς τίτλους, όπου οι δύο εμφανίζονται ως άμεσα διαθέσιμοι και ο τρίτος χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα άνω των 5 ημερών για να παραγγελθεί από τον προμηθευτή μας και να σας αποσταλεί. Η αποστολή της παραγγελίας θα ολοκληρωθεί μόλις είναι συγκεντρωμένοι και οι τρεις τίτλοι μαζί. Τμηματική αποστολή είναι εφικτή μόνο στις περιπτώσεις όπου η παραγγελία έχει εξοφληθεί και μας έχετε κάνει διευκρίνιση στη φόρμα παραγγελίας (στο κουτάκι με τα σχόλια, για παράδειγμα: επιθυμώ να μου αποσταλούν τα ήδη υπάρχοντα βιβλία). Για παραγγελίες με παραπάνω από 1 βιβλίο και συνολικής αξίας έως €100,00 όπου έχετε επιλέξει την αντικαταβολή και επιθυμείτε τμηματική αποστολή, η κάθε αποστολή θα επιβαρύνεται με επιπλέον €5,00.

Αποστολή-Δώρο: Εφόσον επιθυμείτε να αποστείλετε ένα βιβλίο ως δώρο, η παραγγελία σας θα πρέπει να εξοφληθεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή πιστωτικής κάρτας ή μέσω της φυσικής σας παρουσίας στο κατάστημά μας. Ελέγχετε πάντα προσεκτικά τη διαθεσιμότητα του τίτλου. Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, συμπληρώστε τα στοιχεία χρέωσης (τα δικά σας) και τα στοιχεία του παραλήπτη που επιθυμείτε να αποστείλουμε το δώρο. Στο κουτάκι που υπάρχει κάτω από τα στοιχεία χρέωσης και αποστολής, σημειώστε πως η αποστολή αποτελεί δώρο. Εμείς θα φροντίσουμε να το συσκευάσουμε κατάλληλα και θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο τη σχετική απόδειξη πληρωμής.

Οι αποστολές των παραγγελιών στο εξωτερικό διευθετούνται μέσω εταιρείας courier (αεροπορικώς, οδικώς ή ακτοπλοϊκώς). Το eshop δέχεται παραγγελίες για προορισμούς μόνο εντός Ελλάδας, διότι θα πρέπει να υπολογίζουμε τα έξοδα αποστολής. Καλέστε μας στο ++30 210 7488774 ή αποστείλετε σχετικό μήνυμα μέσω της online φόρμας ή στο email μας info@vasiliadis-books.gr, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έξοδα τα οποία διαμορφώνονται σύμφωνα με το βάρος των βιβλίων. Όλες οι παραγγελίες στην συγκεκριμένη περίπτωση εξοφλούνται μέσω πιστωτικής κάρτας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες που θα αποστέλλονται στην Κύπρο.