ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ


Η αποστολή των παραγγελιών είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα και συμπεριλαμβάνει έξοδα συσκευασίας και διαχείρισης. Όλες οι αποστολές (συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχετε επιλέξει να αποπληρώσετε μέσω αντικαταβολής) διευθετούνται μέσω των ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ). Σε ενδεχόμενη απουσία σας, ο διανομέας αφήνει στο χώρο σας γραπτή ειδοποίηση. Θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο σημείωμα για να ορίσετε νέα ημερομηνία και ώρα παράδοσης ή να παραλάβετε αυτοπροσώπως το δέμα από το αρμόδιο κατάστημα.

Αποστολή-Δώρο: Εφόσον επιθυμείτε να αποστείλετε ένα βιβλίο ως δώρο, η παραγγελία σας θα πρέπει να εξοφληθεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή πιστωτικής κάρτας ή μέσω της φυσικής σας παρουσίας στο κατάστημά μας. Ελέγχετε πάντα προσεκτικά τη διαθεσιμότητα του τίτλου. Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, συμπληρώστε τα στοιχεία χρέωσης (τα δικά σας) και τα στοιχεία του παραλήπτη που επιθυμείτε να αποστείλουμε το δώρο. Στο κουτάκι που υπάρχει κάτω από τα στοιχεία χρέωσης και αποστολής, σημειώστε πως η αποστολή αποτελεί δώρο. Εμείς θα φροντίσουμε να το συσκευάσουμε κατάλληλα και θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο τη σχετική απόδειξη πληρωμής.

Οι αποστολές των παραγγελιών για Κύπρο και Βουλγαρία διευθετούνται μέσω εταιρείας courier. Καλέστε μας στο ++30 210 7488774 ή αποστείλετε σχετικό μήνυμα μέσω της online φόρμας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έξοδα αποστολής τα οποία διαμορφώνονται σύμφωνα με το βάρος των βιβλίων. Όλες οι παραγγελίες στην συγκεκριμένη περίπτωση εξοφλούνται μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή αντικαταβολής.