ΤΙΜΕΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΒΙΒΛΙΩΝ & ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Τα συγγράμματα που εντοπίζονται στο πεδίο “Οι Εκδόσεις μας” είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών* από την ημερομηνία παραγγελίας σας. Τα ελληνικά συγγράμματα γενικότερα αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών*. Στο ενδεχόμενο που παρουσιάζονται ως άμεσα διαθέσιμα, αποστέλλονται αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη, ανάλογα με την ώρα που πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας. Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνετε σχετική τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση.

*(Ως εργάσιμες ημέρες, λαμβάνονται οι Δευτέρα-Παρασκευή.)

Τα ξενόγλωσσα συγγράμματα αποστέλλονται εντός 10-25 ημερών, κατόπιν παραγγελίας από τους συνεργαζόμενους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνούμε μαζί σας γραπτώς ή τηλεφωνικώς για να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα βιβλία που εμφανίζονται ως άμεσα διαθέσιμα, αποστέλλονται αυθημερόν (εργάσιμες ημέρες) ή την επόμενη εργάσιμη.

Γενικότερα, υπάρχει σχετική ενημέρωση κατά προσέγγιση για τη διαθεσιμότητα κάτω από κάθε τίτλο στο πεδίο “Επιπρόσθετες Πληροφορίες”.

Όλες οι αποστολές (συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχετε επιλέξει να αποπληρώσετε μέσω αντικαταβολής) διευθετούνται μέσω των ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ). Σε ενδεχόμενη απουσία σας, ο διανομέας αφήνει στο χώρο σας γραπτή ειδοποίηση. Θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο σημείωμα για να ορίσετε νέα ημερομηνία και ώρα παράδοσης ή να παραλάβετε αυτοπροσώπως το δέμα από το αρμόδιο κατάστημα.

Σε περιπτώσεις καθυστέρησης παραλαβών λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αργιών, απεργιών κτλ., το κατάστημά μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Για παραγγελίες που θα λαμβάνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατά τις περιόδους θερινών διακοπών, εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα, θα γίνεται όσο το δυνατόν πιο άμεση επικοινωνία μαζί σας για τη συμφωνία διεκπεραίωσής τους.

Για επείγουσες αποστολές βιβλίων, μη άμεσα διαθέσιμων, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας τους από τους εκδοτικούς οίκους μέσω ταχυαποστολής. Καλέστε μας στο 210 7488774 για να ελέγξουμε μαζί τις επιπλέον σχετικές χρεώσεις.

ΤΙΜΕΣ

Όλες οι τιμές των βιβλίων (αρχικές και κατόπιν προσφοράς) συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 6%

Σημαντική Σημείωση: Κατά καιρούς, οι εκδοτικοί οίκοι του εξωτερικού προσφέρουν ειδικές τιμές σε επιλεγμένους τίτλους. Λόγω της πληθώρας των βιβλίων, είναι ανέφικτο να διορθώνουμε διαρκώς τις τιμές προσφέροντάς σας τα αντίστοιχα οικονομικότερα κόστη. Παρακαλούμε θερμά, τέτοιου είδους περιστατικά όπως αντιμετωπίζονται από την πλευρά σας με κατανόηση και επιείκεια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξουμε και να αλλάξουμε οποιαδήποτε λανθασμένη τιμή. Ευχαριστούμε πολύ.